Okulumuz
Genel Bilgi
Özel İlkin Eğitim Anaokulları olarak 10 yıllık deneyim ile Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kendine özgü konsepti ve yaşayarak öğrenme modeli ile hayallerdeki okulu gerçeğe dönüştürdü.
Okulumuz 2013 yılında inşa edilen Residence içinde olup anaokulu için özel tasarlanmıştır. Okulumuzda uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu, her biri 20m2 üzerinde, geniş aydınlık olan hijyenik sınıfları, oyun odası, alıştırma, karşılama bölümü ve kendi bünyesinde yemekhanesi bulunmaktadır. Ayrıca her sınıfta güvenlik kamerası, yangın ısı dedektörü mevcuttur.

İlkin Eğitim Anaokulu konsepti, öğrencilerinin yerel değerlere bağlı,evrensel değerlere açık bir vizyona sahip olmasını hedefler. Yetişen her öğrencimiz bizim gözümüzde geleceğin birer aydınlık mimarıdır.

‘’En iyi öğrenme; yaparak, yaşayarak öğrenmedir.’’